За Нас

За Нас

“ЕС-3” ООД е фирма занимаваща се изцяло с фотоволтаични системи и всички техни компоненти.

Нашата фирма е създадена през 2010 година, когато фотоволтаичните системи бяха все още изцяло с инвестиционна цел, недостъпни за обикновенния потребител. Още тогава, ние взехме решение, да се насочим и фокусираме точно върху малките фотоволтаични системи, върху покриви, където те са най-необходими. Вече 7 години, екипът ни трупа опит и знание, за да можем днес да Ви предложим най-добрата система, на най-добрата цена и най-важното – да е изпълнена с възможно най-високо качество. Днес можем да предложим над 200 артикула на склад, на конкурентни цени и при добри условия. И разширяваме гамата си всеки ден!

Нашето мото – Качеството преди всичко!

Въпреки, че качеството за нас е на първо място, не подценяваме и времето което отнема цялостното изграждане на една фотоволтаична система. За това, ние ще сме до Вас при всяка една стъпка:

  • Пълна консултация – Ще отговорим на всички въпроси и ще се постараем всеки един детайл, да Ви стане ясен.
  • Документация – Изграждането на мрежови системи е свързано и с доста документи, но ние ще Ви съпътстваме през цялата процедура и ще осигурим необходимите документи.
  • Проектиране – Смело смеем да заявим, че изготвяме едни от най-добрите проекти в бранша и до момента нямаме нито един върнат такъв, поради неточности или грешки.
  • Изграждане – След като всички останали етапи са минали, спокойно можете да си отдъхнете и да оставите работата на нас. Ние ще я свършим качествени и в срок.
  • Поддръжка – Всяка една система изисква различна поддръжка. Ние сме насреща при всеки един проблем.
Имате нужда от помощ?

Просто се свържете с нашите опитни и квалифицирани служители.

Нашите Партньори

Не е възможно да предлагаме качеството което предлагаме, без да имаме подкрепата на едни от най-добрите производители в бранша.

"ЕС-3" ООД е фирма със седалище в гр.Пазарджик, занимаваща се само и изключително с фотоволтаични системи и продукти.