Skip to content

Автономна / Островна система

Тази система се използва, когато на обекта няма захранване от мрежата
и фотоволтаичната система е единственият източник на енергия.

Основни характеристики

За разлика от мрежовата, тази система е изцяло независима от електроснабдителната мрежа. Тя се състои от следните компоненти:

Предимства

Най-често тези системи се използват, когато нямате достъп до мрежата или е много скъпо да се свържете към нея, както и с цел избягването на тежката процедура, която съпътства присъединяването. Тя може да бъде с всевъзможни мощности, от това да захранва една обикновена лампа през нощта, до това да захранва цяла производствена база.

Оразмеряването на тази система е сложен процес и зависи от много фактори – целогодишно или сезонно ще се ползва системата, мощност на електроуредите, колко време на ден ще работят, местоположение на системата и много други.

За това, за да изчислим от какво точно имате нужда, трябва първо да съберете информация за електроуредите които ще ползвате и техните единични мощности. Да прецените колко часа на ден ориентировъчно ще работят и тогава да ни пратите запитване, за да можем да Ви предложим решение.

Полезно

Системата може да се използва на практика за всичко – видеонаблюдение, парково и улично осветление, домакинство, земеделски нужди и много други.

Дори малки системи като кемпери, каравани и лодки, също биват класифицирани като автономни системи, понеже нямат външно захранване.

НЕ МОЖЕМ да Ви дадем цена на база на запитване от типа – “Трябва ми 1 киловат” и “Цена за 2 киловата”. Всеки един компонент от тази система е с различна мощност, която не е обвързана с останалите компоненти. С цел да сме коректни, даваме оферти само срещу подробни данни за кнсуматорите.

При нас получавате

Експертна консултация

Ще се постараем да отговорим на всеки Ваш въпрос

Сертифицирани продукти

Всички материали и компоненти които използваме, отговарят на най-високите световни стандарти.

Документация

Ще Ви разясним всички необходими документи, и как да се сдобиете с тях.

Точно на време

Вършим работата си, точно в сроковете които сме дали. Те ще бъдат описани в договора ни и ще бъдат приоритет за нас

Стандарти

Гарантираме, че свършената от нас работа, отговаря на всички необходими стандарти.

Високо качество

Най-големия приоритет за нас – високото качество. Винаги се стремим към него, на всяка цена.